Kosovë

Breshëri i djeshëm dëmtoi të mbjellat e bujqve në arat e Rahovecit

Breshëri i djeshëm dëmtoi të mbjellat e bujqve në arat e Rahovecit

Komuna e Rahovecit, përveç pandemisë Covid-19, është duke u përballur edhe me fatkeqësi natyrore, rrebeshe intensive, vërshime dhe breshër.

Për këto probleme mbrëmë është mbajtur mbledhja e Shtabit të Posaçëm Emergjent në komunën e Rahovecit. Kjo u bë e ditur nga kreu i kësaj komune përmes një postimi në Facebook.