Kosovë

Komuna e Podujevës akuzohet se i keqpërdori ndihmat gjatë pandemisë

Foto: KOHA
 

Akuza të shumta i janë adresuar komunarëve të Podujevës për dhënien e ndihmave gjatë kohës së pandemisë COVID-19.

Zyrtarët opozitarë të Lëvizjes Vetëvendosje e Partisë Demokratike në mbledhjen e Kuvendit Komunal të mbajtur të premten në sallën e teatrit “Avdush Hasani”, kanë thënë se ndihmat janë dhënë duke i shikuar librezat partiake dhe jo ata që kanë nevojë për to.