Kosovë

Në Pejë nuk respektohen masat kundër koronavirusit, tollovi para sporteleve në Komunë

Në Pejë nuk respektohen masat kundër koronavirusit, tollovi para sporteleve në Komunë

Vendi ende gjendet në situatën emergjente dhe masat për parandalimin e shpërhapjes së virusit COVID-19 ende janë në fuqi, por të mërkurën këto masa nuk janë zbatuar nga qytetarët e Pejës. Ata para sporteleve në Administratën Komunale të Pejës kishin krijuar tollovi, pavarësisht njoftimit në derë që ka vendosur komuna për mbajtjen e distancës, maskave dhe dorëzave.

Në një deklaratë për KOHËN, drejtori komunal i Shëndetësisë, Petrit Loci, ka thënë se përgjegjës për respektim të masave në këtë objekt është ekipi i sigurimit.