Kosovë

Një aksident ia mori Pejës edhe semaforin e fundit që kishte

Një aksident ia mori Pejës edhe semaforin e fundit që kishte

Prej mesnatës së kaluar, qyteti i Pejës ka mbetur pa asnjë semafor. Megjithëse edhe ky i fundit që gjendej në udhëkryqin në qendër të qytetit, nuk ka qenë funksional prej vitit 2014, dhe kishte mbetur si dekor në trotuar, ai është çrrënjosur nga një makinë e përfshirë në një aksident që ka ndodh mesnatën e kaluar.

“Aksidenti ka ndodhur të mërkurën rreth orës 23.50. Në këtë aksident kanë qenë të përfshira dy makina. Njëra nuk ka ndaluar dhe tjetra e ka goditur. Përveç dëmeve materiale, të lënduar rëndë nuk ka pas. Shkaktar i aksidentit ka qenë shpejtësia e lartë”, ka thënë për KOHËN zëdhënësi i policisë në Pejë, Fadil Gashi.