Kosovë

Ekzekutivi në Pejë propozon ndarjen e një drejtorie në dy, opozita kërkon pakësimin e tyre

Ekzekutivi në Pejë propozon ndarjen e një drejtorie në dy, opozita kërkon pakësimin e tyre
Foto: KOHA

Dy subjektet opozitare në Kuvendin Komunal të Pejës, Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje, për dallim nga niveli qendror, në Pejë janë treguar unike së paku në kërkesat e tyre për pakësimin e numrit të drejtorive Komunale në Pejë.

Aktualisht në këtë komunë janë 14 drejtori dhe për opozitën janë të tepërta dhe kanë shumë shpenzime.