Kosovë

Shtyhet miratimi i rregullores që ndalon punën e bizneseve në Pejë gjatë të dielave

Shtyhet miratimi i rregullores që ndalon punën e bizneseve në Pejë gjatë të dielave

Në takimin e rregullt të Kuvendit Komunal të Pejës, të premten si rend dite ishte planifikuar shqyrtimi dhe miratimi i Rregullores Nr.01/2020 për orarin e punës së veprimtarive ekonomike në komunën e Pejës, pasi kishte kaluar gjitha procedurat, përfshirë edhe diskutimin publik.

Kjo në fakt ishte paraparë të ishte si pikë e rendit të ditës në takimin e muajit mars, por shkaku i pandemisë së koronavirusit nuk është proceduar në kuvend. Mirëpo, për këtë rregullore në takimin e të premtes pak u diskutua, pasi qe që në fillim u kërkua nga subjekti opozitar AAK, që shkaku i gjendjes ekonomike të shkaktuar nga pandemia, të shtyhet miratimi i saj për më vonë.