Kosovë

Komuna thotë se dëmi i shkaktuar nga breshëri në Rahovec është mbi 2 milionë e 600 mijë euro

Komuna thotë se dëmi i shkaktuar nga breshëri në Rahovec është mbi 2 milionë e 600 mijë euro

Komuna e Rahovecit ka vlerësuar dëmin e shkaktuar nga të reshurat e shiut dhe breshëri të cilat goditën komunën më 19 dhe 20 maj.

Kryetari i komunës, Smajl Latifi, ka njoftuar se për vlerësimin e dëmeve janë formuar katër komisione vlerësuese të dëmeve të shkaktuara. Ai thotë se dëmi i shkaktuar kalon vlerën e 2 milionë eurove.