Kosovë

Çerdhet në Pejë, Klinë Istog e Deçan hapen gjatë javës

 

Për dallim nga disa komuna që janë deklaruar kundër hapjes së çerdheve prej 1 qershorit, me arsyetimin se janë zënë të papërgatitura për hapjen e tyre, në komunat e Pejës, Istogut, Klinës dhe Deçanit, do të respektohet vendimi i Qeverisë në detyrë për hapjen e tyre.

Ato, publike e private, do të hapen nga dita e nesërme, e disa të tjera në ditët në vijim.