Kosovë

Dëmtohet gypi, disa fshatra të rajonit të Prizrenit mbesin pa ujë

Dëmtohet gypi, disa fshatra të rajonit të Prizrenit mbesin pa ujë
 

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Gjakova” ka njoftuar konsumatorët e saj për një defekt në gypin furnizues fi 400, në fshatin Fortesë të Rahovecit.

Përmes një njoftimi për medie, KRU “Gjakova”, njofton se për shkak të punimeve, pa furnizim me ujë do jenë fshatrat: Fortesë, Celinë, Krushë e Madhe, Nagavc, Hoçë e Vogël, Krushë e Vogël, Piranë, Retijë, pastaj fshatrat e Hasit: Krajkë, Bregdri, Zym dhe Shengjergj.