Kosovë

Tahiri bizneseve në Vushtrri: Ose maskat për personelin dhe konsumatorët, ose mbyllje

Tahiri bizneseve në Vushtrri: Ose maskat për personelin dhe konsumatorët, ose mbyllje

Komuna e Vushtrrisë njofton se është duke e shqyrtuar mundësinë që ta ndryshojë rregulloren komunale për gjobat mandatorë për të shqiptuar masa për mosmbajtjen e maskës dhe distancës sociale.

Kryetari i Komunës Xhafer Tahiri ka shoqëruar inspektorët sanitar komunal gjatë inspektimit në institucionet publike, marketet, barnatoret dhe bizneset tjera.