Kosovë

LDK-ja lidh koalicion me AKR-në dhe PD-në në Mitrovicë

LDK-ja lidh koalicion me AKR-në dhe PD-në në Mitrovicë

Lidhja Demokratike e Kosovës, Dega në Mitrovicë, ka nënshkruar sot marrëveshjen e koalicionit me Aleancën Kosova e Re dhe Partinë e Drejtësisë, për paraqitje të përbashkët rreth aktiviteteve dhe qëndrimeve të tyre në të mirë të qytetarëve, përfshirë zgjedhjet lokale vitin e ardhshëm.

Marrëveshja është nënshkruar nga liderët e këtyre partive në Mitrovicë.