Kosovë

Tahiri thotë se në Vushtrri janë 154 raste aktive, personat e infektuar sot janë raste kontakti

Tahiri thotë se në Vushtrri janë 154 raste aktive, personat e infektuar sot janë raste kontakti

Kryetari i Komunës së Vushtrrisë, Xhafer Tahiri, ka thënë se 22 rastet me koronavirus të konfirmuara sot në këtë komunë janë raste kontakti.

Ai ka thënë se aktualisht në Vushtrri janë 154 raste aktive, 40 të shëruar dhe 2 qytetarë të vdekur.