Kosovë

Podujeva tre muaj pa kryetar, kritikohet moslejimi i mbajtjes së zgjedhjeve

 

Përhapja e koronavirusit në Kosovë dhe ballafaqimi me të ka pamundësuar mbajtjen e zgjedhjeve komunale në Podujevë dhe Mitrovicë të Veriut.

Megjithëse në Kosovë javën e fundit është shënuar rritje e numrit të të infektuarve me COVID 19, autoritetet kosovare lejuan mbajtjen e zgjedhjeve parlamentare të Serbisë.