Kosovë

Reshjet shkaktojnë vërshime në disa fshatra të Podujevës

 

Reshjet e pandërprera të shiut gjatë ditës së martë kanë shkaktuar vërshime në disa fshatra të Komunës së Podujevës. Uji ka depërtuar edhe nëpër oborre të shtëpive, janë përmbytur kulturat bujqësore në disa lokalitete, ndërsa në rrugën Batllavë-Orllan ka pasur edhe shembje dheu.

“Reshjet e pandërprera të shiut kanë shkaktuar vërshime dhe pengesa në qarkullim në disa lokalitete të Komunës së Podujevës. Uji ka vërshuar toka bujqësore dhe rrugë në fshatin Bellopojë, Lupç i Poshtëm, Batllavë, Dumnicë, Penuhë dhe në disa fshatra të tjera.