Kosovë

Prizrenit vjet i kanë tepruar 3.5 milionë euro nga granti qeveritar

Prizrenit vjet i kanë tepruar 3.5 milionë euro nga granti qeveritar
Foto: Koha

Komuna e Prizrenit vitin e shkuar nuk ka arritur t‘i shpenzojë mbi 3.5 milionë euro nga granti qeveritar, të cilat kanë shkuar në suficit. Kjo shumë është më e lartë se suficiti në vitin 2018, që ka qenë afro 2.4 milionë euro.

Monitoruesit nga radhët e shoqërisë civile rritjen e shumës së suficitit nga granti qeveritar e kanë cilësuar si dështim të qeverisë lokale në planifikim dhe menaxhim në sektorë të caktuar, shkruan KOHA.