Kosovë

Në Pejë këmbehen pronat komunale me private, opozita e quan “masakër”

Komuna e Pejës po vazhdon me praktikën e këmbimit të pronës publike me private, në emër të realizimit të projekteve rregulluese komunale.

Këtë të martë në rend dite të Kuvendit Komunal ishin 7 këmbime pronash publike me atë private dhe një private e shpallur interes publik.