Kosovë

18 raste aktive me Covid-19 në Obiliq

18 raste aktive me Covid-19 në Obiliq

Aktualisht në komunën e Obiliqit aktivë me Covid-19 janë 18 persona, ndërsa vetëm dje të infektuar kanë rezultuar 3 raste. E në këtë komunë thonë se situatën e kanë nën kontroll dhe se janë mirë të pajisur me mjetet mbrojtëse.

Kryetari i Komunës së Obiliqit, Xhafer Gashi për KosovaPress, thotë se stafi mjekësor që ditë më parë ishin prekur nga Covid-19, është shëruar dhe tash është duke punuar me staf të kompletuar në Qendrën Kryesore të Mjekësisë Familjare.