Kosovë

Ahmeti e Haskuka ankohen se Qeveria ua kufizoi orarin e lëvizjes pa i lajmëruar

Ahmeti e Haskuka ankohen se Qeveria ua kufizoi orarin e lëvizjes pa i lajmëruar

Masat e marra të dielën e javës që shkoi për kufizim të lëvizjes në Prishtinë, Prizren, Ferizaj e Vushtrri nuk janë konsultuar me kryetarët e këtyre komunave. Kështu të paktën kanë thënë kryetari i Prishtinës, Shpend Ahmeti, dhe ai i Prizrenit, Mytaher Haskuka.

Ky i fundit ka thënë se njoftimin për masat e marra e kanë marrë nga mediat, ndërkohë që Ahmeti ka thënë se do të ishte mirë që për masat e ndërmarra të informoheshin ata fillimisht para se ato të prezantoheshin në një konferencë shtypi.