Kosovë

Gastronomët në Gjilan po protestojnë ndaj masave të Qeverisë

Gastronomët në Gjilan po protestojnë ndaj masave të Qeverisë
 

Gastronomët në komunën e Gjilanit po protestojnë kundër vendimit të Qeverisë së Kosovës e cila kufizon veprimtarinë e tyre nga ora 21:00 deri në ora 5 të mëngjesit.

Ata vlerësojnë se kufizimi është i papranueshëm dhe se kafiteritë, restorantet dhe veprimtari tjera në kuadër të gastronomisë nuk janë burim i infeksionit. Protesta është duke u zhvilluar para zyrës së kryetarit të Gjilanit.