Kosovë

Opozita akuzon ekzekutivin e Prizrenit për shpenzime të luksit

Opozita akuzon ekzekutivin e Prizrenit për shpenzime të luksit

Partitë politike opozitare në Prizren nuk janë pajtuar me mënyrën e shpenzimit të parasë publike nga qeveria komunale gjatë vitit të shkuar.

Sipas opozitarëve, ekzekutivi lokal është përqendruar në shpenzime të luksit për vete dhe ka çaluar në jetësimin e projekteve, pasi që mbi 3.5 milionë euro të grantit qeveritar vjet kanë shkuar në suficit, shkruan KOHA.