Kosovë

8 mjekë specialistë dhe 13 infermierë në mesin e 177 rasteve aktive në Ferizaj

8 mjekë specialistë dhe 13 infermierë në mesin e 177 rasteve aktive në Ferizaj

Komuna e Ferizajt ka thyer rekord të mërkuren, me 55 raste pozitive me Covid-19, duke e çuar në 177 numrin e përgjithshëm të rasteve aktive.

Vetëm në Spitalin e Ferizajt, tetë mjekë specialistë, 13 infermierë dhe 4 zyrtarë të tjerë kanë rezultuar pozitivë.