Kosovë

"Ekspres", berberi prizrenas

Në rrugën “Ismet Jashari” të qytetit të Prizrenit ndodhet njëri ndër berberët më të vjetër të këtij qyteti. Ai është Vesel Shishko. Dyqani i quajtur “Ekspres” nuk ka ndërruar asgjë që nga viti 1982.

Çdo gjë është ruajtur që nga ajo kohë nga Veseli dhe babai i tij, Haxhiu, prej të cilit e ka trashëguar këtë profesion.