Kosovë

Gjilani thotë se situata me COVID-19 është nën kontroll

Gjilani thotë se situata me COVID-19 është nën kontroll

Komiteti Emergjent i Gjilanit për parandalimin dhe menaxhimin e pandemisë COVID-19, ka mbajtur një takim të premten, ku është vlerësuar situata pas 27 rasteve të reja pozitive në këtë qytet.

Nënkryetari i Gjilanit, Arbër Ismajli, që e drejton komitetin, ka thënë se situata është nën kontroll, ndërsa ka treguar se janë identifikuar burimet e infeksioneve të fundit.