Kosovë

Abrashi: Së shpejti nisim procedurat për ndërtimin e transitit të Klinës

Abrashi: Së shpejti nisim procedurat për ndërtimin e transitit të Klinës

Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi, bashkë me kryetarin e Komunës së Klinës, Zenun Elezaj, kryesuesin e Kuvendit Komunal, Fadil Gashi dhe nënkryetarin e Besim Hoti u dakorduan për vazhdimin e projekteve të parapara në këtë komunë, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Abrashi u zotua se së shpejti do të shpallen procedurat për nisjen e ndërtimit të transitit të Klinës.