Kosovë

Në Ferizaj vdesin dy pacientë me COVID-19

 

Gjatë ditës së sotme në Spitalin Rajonal të Ferizajt kanë ndërruar jetë dy pacientë me Covid-19, njëri i lindur më 1944 dhe tjetri 1966.

Që të dy pacientët janë nga rrethina e Ferizajt ndërkohë njëri kishte sëmundje shoqëruese kurse për tjetrin janë në fazën e konstatimeve, transmeton KOHA.