Kosovë

Dëmtohen tabelat informuese në zonën turistike të Istogut

Dëmtohen tabelat informuese në zonën turistike të Istogut
 

Tabela të shumta informuese, sinjalistika të shtigjeve dhe atraksioneve që gjenden në zonën turistike të Istogut janë dëmtuar së fundi.

Banorë të papërgjegjshëm të kësaj ane kanë dëmtuar këto tabela sinjalizuese të cilat janë në shërbim të funksionimit të turizmit në këtë anë.