Kosovë

Bizneset në Orllan refuzojnë të pushojnë të dielave

 

Të papranueshëm po e konsiderojnë pronarët e disa dyqaneve të fshatit Orllan, Rregulloren për orarin e punës së bizneseve në Komunën e Podujevës, e cila e ndalon punën të dielave.

Fshati, shkaku edhe i liqenit të Batllavës vizitohet kryesisht vikendeve, dhe të dielave pronarët thonë se kanë punë më shumë se në ditët e tjera të javës, raporton KOHA.