Kosovë

Nisin punimet për zgjerimin e rrugës Gjilan-Prishtinë

Nisin punimet për zgjerimin e rrugës Gjilan-Prishtinë
Foto: KOHA

Kanë nisur punimet për zgjerimin e rrugës Gjilan-Prishtinë e cila ka nga dy korsi për qarkullim, dhe do të shndërrohet në një rrugë me katër korsi.

Gjatësia e rrugës e cila do të preket nga këto punime është rreth 3 kilometra që fillon nga “tuneli” dhe përfundon në afërsi të liqenit të Livoqit, raporton KOHA.