Kosovë

Kërkohet rifillimi i punimeve në objektin e shkollës së mesme të arteve pamore

Ka kohë që punimet në objektin e shkollës së mesme të arteve pamore janë ndërprerë. Ministria e Arsimit, e cila financon këtë projekt, nuk ka dhënë sqarime për arsyet e mosvazhdimit të punimeve. Objekti vazhdon të dëmtohet, shiu depërton brenda e po ashtu muret kanë filluar të dëmtohen. Për këtë objekt nuk kujdeset askush dhe ka hyrje të paautorizuara.

Në këtë objekt shkollor shumëkatësh nuk janë vendosur as të gjitha dritaret. Ishte e paraparë që në këtë objekt të vijojnë mësimin nxënësit e shkollës së muzikës dhe nxënësit nga shkolla e arit.