Kosovë

Malishevës i premtohet mbështetje në projekte sportive nga MKRS-ja

 

Ministrja e Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Vlora Dumoshi, ka premtuar se mbështetja e dikasterit që udhëheq ajo do të jetë më e madhe për Malishevën kur bëhet fjalë në infrastrukturën sportive, se që ka qenë të kaluarën.

Ajo të martën ka vizituar këtë qytet, ndërkohë ka takuar edhe të parin e Komunës, Ragip Begaj, njoftoi Kp-ja.