Kosovë

Fillon zëvendësimi i gypave të azbestit në tri lagje të Kamenicës

Fillon zëvendësimi i gypave të azbestit në tri lagje të Kamenicës

Komuna e Kamenicës pas më shumë se 50 viteve ka filluar projektin për zëvendësimin e gypave të azbestit në lagjet Malësia, Iliria dhe në Berivojcë.

I pari i Komunës së Kamenicës, Qëndron Kastrati, e ka konsideruar lajm tejet të mirë ndërrimin e gypave duke thënë se ky problem i kamotshëm për banorët e Kamenicës e tejet i rrezikshëm për shëndetin e qytetarëve tani po merr fund.