Kosovë

Përçahet LDK-ja në Ferizaj, shkaku i projektit “Bashkimi i Qytetit”

Përçahet LDK-ja në Ferizaj, shkaku i projektit “Bashkimi i Qytetit”

Në cilësinë e zëvendësministrit për Zhvillim Ekonomik, njëherësh kryetar i LDK-së në Ferizaj, Muharrem Svarqa, gjatë së premtes ka vizituar punimet për ndërtimin e një nënkalimi për vetura në Ferizaj i cili është vazhdimësi i projektit të ashtuquajtur “Bashkimi i Qytetit”.

Vizita e tij dhe e ministrit të Infrastrukturës, Arban Abarashit, ka ngjallur reagime dhe përçarje brenda kryesisë së LDK-së në Ferizaj, derisa Svarqa prej vitesh në cilësinë e kryetarit të degës e ka kundërshtuar publikisht projektin katër milionësh “Bashkimi i Qytetit”.