Kosovë

Tufa e dhive në Kamenicë ngordh pasi shkeli në kabllon e këputur të rrymës elektrike

Tufa e dhive në Kamenicë ngordh pasi shkeli në kabllon e këputur të rrymës elektrike

Katër krerë dhi kanë ngordhur në fshatin Strezovc të komunës së Kamenicës pasi kanë shkelur në një kabllo e cila ishte këputur nga shtylla elektrike.

Dhitë ishin duke kullotur në livadhin e fshatit në momentin kur ato u goditën nga rryma elektrike. Rastin e ka konfirmuar edhe policia. Fermeri i dëmtuar në këtë rast, Gani Berisha deklaron se ka njoftuar organet e rendit dhe se do të kërkojë kompensim për dëmet të cilat i janë shkaktuar.