Kosovë

MKRS zotohet të mbështesë ndërtimin e pallatit të kulturës dhe të stadiumit të ri në Ferizaj

MKRS zotohet të mbështesë ndërtimin e pallatit të kulturës dhe të stadiumit të ri në Ferizaj

Dhjetëra milionë euro janë zotuar nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit për investime në infrastrukturën e kulturës rinisë dhe sportit në komunën Ferizajt.

Ministrja e MKRS-së, Vlora Dumoshi sot gjatë një vizite në Ferizaj ka theksuar se kjo komunë ka një histori në pjesën e kulturës, sportit dhe trashëgimisë. Prandaj, është zotuar do të mbështeten projektet në fushë.