Kosovë

Kërkohet mbrojtja e burimeve ujore në Kosovë

Kërkohet mbrojtja e burimeve ujore në Kosovë

Në Ditën Botërore të Lumenjve, në Prizren sot u është diskutuar mbi mbrojtjen e lumenjve nga dëmi që po u shkaktohet nga ndërtimi i hidrocentraleve në Kosovë, si dhe për problematikat e lumit Lumbardhi të Prizrenit

Në diskutimin “Lum Lumi” të organizuar nga C40 dhe KCSF në Prizren, morën pjesë kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani, deputetë, përfaqësues të institucioneve publike, aktivistë të shoqërisë civile e nismave qytetare dhe qytetarë.