Kosovë

Rinovimi i vonuar ndërpret mësimin në tri shkolla të fshatrave të Podujevës

Tri shkolla në Komunën e Podujevës, në Dumnicë, Lluga dhe Buricë, e kanë ndërprerë procesin mësimor për shkak të rinovimeve që janë duke u bërë.

 

Tri shkolla në Komunën e Podujevës, në Dumnicë, Lluga dhe Buricë, e kanë ndërprerë procesin mësimor për shkak të rinovimeve që janë duke u bërë.

Prindërit thonë se këto punime do të duhej të kryheshin para muajit shtator, kur fëmijët kanë qenë në pushim, raporton KOHA.