Kosovë

MI-ja e Komuna e Lipjanit nisin projektin e rrugës Lluga-Radevë

Foto: KOHA
 

Ministria e Infrastrukturës në bashkëpunim me Komunën e Lipjanit kanë nisur realizimin e projektit të rrugës 3.5 kilometra që lidh fshatin Lluga të Lipjanit dhe fshatin Radevë të komunës së Graçanicës.

Ky projekt ishte projektuar dhe buthtuar disa vjet më parë, mirëpo deri tashti nuk është realizuar, raporton KOHA.