Kosovë

Banorët e Begracës kritikojnë Komunën e KEDS-in për mosshqyrtim të kërkesave

Banorët e Begracës kritikojnë Komunën e KEDS-in për mosshqyrtim të kërkesave

Banorët e fshatit Begracë të Komunës së Kaçanikut me vetëfinancim në vlerë prej afro 2 mijë eurosh e kanë ndërtuar ndriçimin publik. Mirëpo që nga muaji qershor KEDS-si ende nuk ua ka bërë kyçjen, megjithëse Komuna ua kishte dhënë pëlqimin banorëve që ta realizojnë këtë projekt sipas standardeve.

Banorët po ankohen se Komuna dhe KEDS-i nuk po gjejnë mirëkuptim duke ua hedhur fajin njëra-tjetrës shkaku i vendosjes së një njehsori për kyçje, shkruan KOHA.