Kosovë

Qendra Korrektuese për Femra në Lipjan bëhet me serë bujqësore

 

Pavarësisht situatës së krijuar nga pandemia në vend, në institucionet korrektuese dhe ato të paraburgimit, të burgosurit nuk i kanë ndërprerë aktivitete e tyre të përditshme.

Në vazhdën e aktiviteteve të punës së organizuar nëpër institucione korrektuese, sot në Qendrën Korrektuese për Femra në Lipjan, të burgosurit kanë përfunduar ndërtimin e serës bujqësore.