Kosovë

Rudari i shkarkon dy drejtorë komunalë në Podujevë

Rudari i shkarkon dy drejtorë komunalë në Podujevë

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të Komunës së Podujevës, Nexhmi Rudari, i ka shkarkuar dy drejtorë komunalë, atë për Planifikim Urban dhe Mbrojtje të Mjedisit, Hamdi Jahën dhe drejtorin për Shëndetësi dhe Mirëqenie Sociale, Zaim Thaçi.

Arsyeja e shkarkimit të dy vartësve të tij, është njoftuar të jetë performanca e dobët e tyre. Vetë Rudari nuk e ka hapur telefoni, ndërsa në një përgjigje të Zyrës për informim të Komunës është mohuar se dy ish-drejtorët janë shkarkuar për shkak se nuk ishin angazhuar mjaftueshëm në fushatë për zgjedhjet e jashtëzakonshme për kryetar të Podujevës, në të cilën garë është edhe Nexhmi Rudari.