Kosovë

Vazhdon projekti për rregullimin e kanalizimit dhe ujësjellësit në katër lokalitete në Kamenicë

Vazhdon projekti për rregullimin e kanalizimit dhe ujësjellësit në katër lokalitete në Kamenicë

Komuna e Kamenicës po vazhdon realizimin e projektit për zgjidhjen e problemit të qytetarëve lidhur me rregullimin e ujësjellësit dhe kanalizimit.

I pari i komunës, Qëndron Kastrati, ka thënë se nga projekti “Ndërtimi i ujësjellësit dhe kanalizimit në qytet dhe fshatra”, kanë përfituar katër lokalitete.