Kosovë

Mbyllet një shkollë në Kamenicë për shkak të rasteve pozitive me COVID-19

Foto: Driton Paçarada / Koha
 

Për shkak të disa rasteve të infektimit me COVID-19, shkolla “Abdullah Krashnica – Presheva” në fshatin Koretin të Kamenicës është mbyllur.

Sipas njoftimit, të infektuar kanë rezultuar pesë mësimdhënës dhe një punëtor teknik.