Kosovë

VV-ja ironizon me kryetarin e Vitisë duke krijuar një rrethrrotullim prej gomave

VV-ja ironizon me kryetarin e Vitisë duke krijuar një rrethrrotullim prej gomave
 

Mosrregullimi i udhëkryqit Pozheran-Viti ka bërë që aktivistët e Lëvizjes Vetëvendosje të dalin në rrugë dhe të vendosin disa goma duke ironizuar me rrethrrotullimin i cili ishte premtuar nga pushteti aktual në Viti. I njëjti projekt ishte paraparë me planin e mobilitetit.

VV-ja në këtë komunë ka deklaruar se për shkak të mosrregullimit të udhëkryqit kanë ndodhur shumë aksidente.