Kosovë

Komuna do të paguajë udhëtimin e nxënësve për në shkollë

 

Komuna e Klinës ka vendosur që për tri vitet e ardhshme të bëjë pagesat për udhëtimin e nxënësve për në shkollë.

“Ky projekt, i cili do të realizohet gjatë periudhës tre-vjeçare dhe që ka një kosto prej 64 mijë e 507 euro, do të financohet nga buxheti komunal”, ka njoftuar Komuna e Klinës të enjten.