Kosovë

Shërohen tetë pacientë me COVID-19 në Spitalin e Pejës

Shërohen tetë pacientë me COVID-19 në Spitalin e Pejës
Foto: KOHA
 

112 pacientë me koronavirus janë duke u trajtuar aktualisht në Spitalin e Përgjithshëm të Pejës. Prej tyre, dy janë në respirator, 87 në oksigjeno terapi dhe 20 në gjendje të rëndë, raporton KOHA.

Gjatë 24 orëve të fundit janë shëruar tetë pacientë me COVID-19.