Kosovë

Haziri: Pritjet për ngushëllime janë të ndaluara, mos lejoni të infektohen familjarët e fqinjët

Haziri: Pritjet për ngushëllime janë të ndaluara, mos lejoni të infektohen familjarët e fqinjët
 

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri, ka ritheksuar se vizitat dhe pritjet për ngushëllime janë të ndaluara. Ai u ka bërë thirrje qytetarëve që të mos lejojnë të infektohen familjarët e tyre dhe fqinjët.

Haziri u ka thënë qytetarëve të respektojnë masat.