Kosovë

PDK-ja në Prizren kërkon rimodelim të shtatores së Skënderbeut dhe ndryshim të lokacionit

PDK-ja në Prizren kërkon rimodelim të shtatores së Skënderbeut dhe ndryshim të lokacionit
 

Kryetari i Degës së PDK-së në Prizren, Shaqir Totaj dhe Eliza Hoxha, kanë kritikuar komunën për procesin në lidhje me vendosjen e shtatores së Gjergj Kastriot.

Totaj ka thënë se duke filluar nga vlera artistike e shtatores e deri te lokacioni ku komuna ka vendosur shtatoren e Skënderbeut, janë jo të denja për heroin tonë kombëtar.