Kosovë

Gjatë pandemisë, në Ferizaj u regjistruan mbi 500 prona në emër të të dy bashkëshortëve

Gjatë pandemisë, në Ferizaj u regjistruan mbi 500 prona në emër të të dy bashkëshortëve
 

Gjatë kohës së pandemisë së koronavirusit, në Komunën e Ferizajt mbi 500 qytetarë kanë regjistruar pronat e tyre në emër të përbashkët me bashkëshortët.

Sipas zyrtarëve komunalë, për këtë ka ndikuar vetëdijesimi i qytetarëve dhe lehtësirat që ka sjellë ligji që parasheh fuqizimin dhe rolin e gruas në shoqëri.