Kosovë

Vitin e ardhshëm 11 fshatra të Klinës do të bëhen me ujësjellës me projektin 1.5 milionë eurosh

 

Me një projekt në vlerë prej rreth 1.5 milionë eurosh, vitin e ardhshëm pritet të bëhen me ujësjellës 11 fshatra të komunës së Klinës.

Drejtori i Shërbimeve Publike, Ibër Elezaj, tha për KOHËN se ky projekt, që ka nisur të realizohet këtë javë, bashkëfinancohet nga Qeveria Zvicerane dhe Qeveria e Kosovës, kurse projekti do të zbatohet nga organizata zvicerane CDI.