Kosovë

Në Spitalin e Pejës po trajtohen 100 pacientë me koronavirus

Foto: Koha / Arkiv
 

100 pacientë të infektuar me COVID-19 janë duke u trajtuar në Spitalin e Pejës.

Nga spitali njoftojnë se 4 pacientë janë në respirator CPAP, 66 pacientë janë në oksigjenoterapi dhe 19 janë në gjendje më të rëndë shëndetësore.